Meryl Streep asnjëherë nuk do ta përdorë Botoksin për të parandaluar plakjen. Aktorija  ka thënë se injeksionet për fshehjen e rrudhave nuk janë preferencë e saj.

Meryl Streep ylli i filmit “The Devil Wears Prada” është e lumtur me moshën dhe dukjen e saj dhe refuzon t’iu nënshtrohet procedurave estetike, sepse mendon se njerëzit duken qesharakë kur ‘ngrijnë fytyrën e tyre”.

Streep 60-vjeçare e kupton qëllimin e femrave për të fshehur moshën e tyre, mirëpo ajo i konsideron të gabueshme veprimet e tilla.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here