Sharon Stone do të shfaqet në katër episode të reja të serisë televizive “Law & Order”: Special Victims Unit.

Lajmin e ka bërë të ditur “Entertainment Weekly”, sipas të cilës aktorja do të behet një ish-police që është bërë zyrtare në ministri e cila bashkëpunon me detektivët e Stabler e Benson.

Eshtë eksituese dhe e mrekullueshme të kesh një yll të kalibrit të Sharon”, është shprehur producenti i serisë Dick Wolf.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here