Sharon Stone shquhet për klasin e saj në veshje. Edhe kur e fotografojnë në rrugë me një look që mund të duket ‘i imporvizuar’, vazhdon të na tregojë stilin e saj.

Këtë herë diva është fotografuar me një stil veshjeje si Grace Kelly.

Pantallona të ngushta, syze të zeza dhe mbi të gjitha një shall në kokë duke na kujtuar artisten e bukur që u martua me princin Ranieri të Monacos.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here