Këngëtari britanik Stig për radhë të parë shijoi kënaqësinë të jetë gjysh, njofton “UK Report”. I biri i yllit “Polis” Xho Samner nga martesa e tij me aktoren Frensis Tomelti, e festuan lindjen e fëmijës të tyre vetëm dy muaj pasi që në mënyrë të fshehtë u martua me të dashurën e tij Kejt Finerti.

Magazina “Sandej Telegraf” njofton se Samner, i cili këndon në rok grupin “Fikshën plejn” , janë martuar me Finerti në Karlifoni dhe tani janë bërë prindër, dhe janë shumë të lumtur për këtë.

Për momentin akoma është e panjohur se a kanë qenë prezent Sting ose Tomelti në dasmën e të birit të tyre

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here