Sipas një fansi të madh të këngëtarit Stine, thuhet se artisti është fotografuar me Franceskën e “Big Brother 5” dhe si duket vajza simpatike ka futur pas Ermalit në grancën e saj kantautorin e njohur sentimental.

Megjithatë këtë lajm nuk dihet se si do ta presë tashmë Ermali, i dashuri apo ishi i Franceskës, por ne urojmë që ajo të ketë takuar Stinën për ti hyrë botës së muzikës, megjithëse edhe tek ky i fundit nuk kemi shumë besim, sepse thuhet se femrat që hyjnë në studion e tij, si me magji dashurohen pas tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here