Megjithëse ka pak kohë që “Kënga Magjike 2011” ka përfunduar, por lajmet për të nuk kanë të mbaruar.

E kemi thënë dhe e përsërisim se këngëtarja, Leonora Jakupi, në natën finale është dukur e veshur shumë bukur, por siç e shihni këtë foto stilisti i saj e ka bërë modelin e fustanit copy-pasty nga fustani i Bijonses.

Madje, kur e pamë në një program kur këngëtarja e hoqi, copën e hollë që stilisti Valdrin Sahiti ia kishte fshehur në krijimin e kopjuar të tij, aty doli në fakt fustani i disenjuar njëjtë me atë të këngëtares së huaj.

Ndërsa, ditë më parë, edhe mediet në Tiranë shkruanin për stilistin e këngëtares Jonida Maliqi, i cili e kishte veshur artisten përsëri si Bejonsen.

Këta stilistë meshkuj duhet të pranojnë se frymëzimi i tyre vjen jo pak, por njëqind për qind nga stilistët me famë botërore, se përndryshe në nuk ua falim këto kopjime./ M. GJ/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here