Të gjithë e dimë që në Milano, Paris, Londër dhe Neë York, moda është padrone shtëpie dhe s’ka shumë nevojë për reklamë.

Ndërsa në qytete të tjera të botës, ku moda nuk është primare, stilistët duhet të punojnë” rëndë” që të tërheqin vëmendjen e mediave. Kështu ka ndodhur dhe në Kuala Lumpur dhe në Tel Aviv.

Në Malajzi Veshjet që sfilojnë në pasarelë duken sikur janë marrë nga artistë cirku.

Fantazia dhe ngjyrat e ndryshme sfidojnë ligjet e gravitetit, duke i kthyer femrat në kukulla teatri

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here