Stili ndryshe i ZanfinësDekolte të hapura, funde shumë të shkurtra, aksesorë të mëdhenj, pantallona provokuese apo taka tejet të larta.

Stop këtyre për një herë të vetme. Dhe Zanfina vjen ndryshe.

Këngëtaren e shohim të veshur më sport se kurrë. Me një bluzë pambuku me pak aplikacione, pantallona në formë tutash të ngushta në ngjyrë të zezë, grim i lehtë dhe flokë të cilave u ka dalë paksa boja.

Ndoshta duke parë këtë foto të lind vetvetiu dëshira për ta parë Zanfinën ndryshe, ndoshta ashtu siç e kemi parë deri më tani./Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here