Kristen Stewart, nuk dëshiron të bëhet Angelina Jolie e ardhshme, edhe pse mendon se aktorja e filmit “Salt” është mahnitëse.

20-vjeçarja e respekton talentin e aktrimit të Angelinës dhe përkushtimin e saj për punën humanitare, por ajo nuk dëshiron t’i shkëmbejë vendet me të.

“Nuk dua të jem Angelina Jolie. Jo se Angelina Jolie nuk është personi më i talentuar, i bukur, i suksesshëm, i mahnitshëm i admirueshëm që bën gjëra të mira për botën, por nuk dua të bëhem një yll i tillë filmash”, ka thënë Stewart.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here