Rock këngëtari, vokalisti i grupit “Aerosmith”, Steven Tyler, do të publikojë memoriet e tij në një libër autobiografik.

Libri që pritet të dalë në shitje më 3 maj të këtij viti do të jetë një për jetën e tij të shfrenuar me seks, drogë dhe me shumë gjëra të tjera që për njerëzit normalë janë të padëgjuara.

Kështu së paku e përshkruan librin e tij “Does the Noise in My Head Bother You”, artisti 63-vjeçar, i cili ishte anëtar jurie në edicionin e fundit të “American Idol”. Publikimin e librit e ka konfirmuar edhe shtëpia botuese “News Corp’s HaperCollins”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here