Steven Segal është akuzuar për abuzime seksuale dhe shfrytëzim me qëllim seksin. Akuzat vijnë nga një 23-vjecare, ish-modele, e cila ka qenë e punësuar si asistente pranë aktorit.

Sipas vajzës, Segal kishte edhe dy ‘sekretare’ ruse, të cilave u kërkonte që t’i përmbushnin nevojat seksuale të tij, në cdo moment që aktori do t’i kërkonte.

Po sipas 23-vjecares, Segal e kishte detyruar që të kryenin marrëdhënie seksuale që ditën e parë të punës dhe ditët në vazhdim

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here