Steve Jobs, themeluesi dhe administruesi i deleguar i “Apple” është për Financial Times njeriu i vitit 2010.

Vizionari i Silicon Valley me ëndrrën e tij të ekranit të vogël ka çuar Apple drejt suksesit. Pak më shumë se 10 vjet më parë, si Apple ashtu edhe karriera e Jobs dukej e mbaruar”, shkruan FT.

“Por në fillim të 2010 rilindja ishte e plotë”, shton e përditshmja angleze./tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here