Miss Italia 2011 duhet të pergatitet për provimet e pjekurisë dhe nuk mund të ndjekë të gjithë impenjimet që lidhen me titullin e saj të fituar në shtatorin e kaluar dhe ajo ka vendosur përkohësisht t’ja lërë kurorën e më të bukurës së Italisë, klasifikueses së dytë.

Kjo është një risi në konkursin e organizuar nga Enzo Mirigliani dhe nga vajza e tij Patrizia.

Sot është bërë kjo ‘ceremoni’ e vogël e kalimit të kurorës midis Stefania Bivone, kalabreze dhe Mayra Pietrocola, 22 vjec, nga Puglia. Ky shkëmbim do të zgjas 45 ditë, kohë e mjaftueshme që Stefania të mbarojë provimet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here