Gwen Stefani, mamaja e dy fëmijëve, Kingston dhe Zuma si dhe bashkëshortja e Gavin Rossdale, dëshiron një fëmijë të tretë në jetën e saj.

Këngëtarja e grupit No Doubt mendon të sjellë në jetë një tjetër krijesë për ta zgjeruar edhe më shumë familjen e saj. “Eshtë 40 vjec dhe kërkon me dëshpërim të lindë një tjetër fëmijë”, shprehet një burim.

Sipas po të njëjtit burim, ajo është e lidhur edhe artistikisht me bashkëshortin e saj, i cili ka nisur të shkruajë shumë këngë për të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here