Ditë më parë Birra Tirana ka lansuar spotin publicitar, ku protagoniste është Çiljeta. Video ka bërë bum gjithandej, pasi në të shfaqët Çiljeta si asnjëherë më parë.

Por nuk kaloj shumë kohë dhe u zbulua se ideja e këtij spoti publicitar është pothuajse 100% kopje e një video reklame të realizuar 4 vite më parë. Shikoni të dy videot dhe krahasoni vetë!

dhe

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here