Rafa Nadal dhe Bar Refaeli janë një çift i mrekullueshëm, por vetëm në aspektin profesional.

Revista prestigjioze “Sports Illustrated” i ka venduar ato bashkë në një edicion special “BIKINI 2012”.Shiko videon:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here