Britney Spears duket shumë e dashuruar pas partnerit të saj Jason Travick, me të cilin ka disa vite e lidhur.

Bëhet fjalë për një lidhje që sipas artistes mund të përfundojë në një martesë, por sot për sot kjo gjë është e pamundur. Edhe pse Britney Spears e sheh veten si një “vajzë normale”, një gjykatë në Kaliforni ka deklaruar se ylli i pop-it është “mendërisht e paaftë” për të marrë disa vendime të caktuara dhe në këto vendime hyn edhe martesa.

Që nga një krizë që kaloi në vitin 2008, Britney Spears është nën kujdestarinë e babait të saj, James Spears. Është pikërisht i ati që merr vendimet e saj ekonomike dhe personale.

Ligji kalifornian shpjegon se një person i shpallur “mendërisht i paaftë” nuk mund të marrë vendime juridike dhe si rrjedhim nuk mund nënshkruajë një kontratë martesore.

Jo vetëm drejtësia, por edhe avokati i Spears, David E. Wohl, është shprehur: “Britney është si një fëmijë.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here