Britney Spears do të japë një fustan, për të ndihmuar Haitin.

Një komisionar i gjykatës miratoi të premten një kërkesë për të lejuar këngëtaren të japë donacion fustanin e veshur në vitin 2008 në MTV Video Music Awards që të jetë në ankand, ku do të mblidhen të holla për të ndihmuar viktimat e tërmetit në Haiti.

Leja e gjykatës ishte e nevojshme, pasi që pop këngëtarja mbetet në kujdestarin e caktuar nga gjyqi. Babai i saj, Jamie, i cili do të mbikëqyrë donacionin, kontrollon çështjet personale dhe financiare të vajzës 28-vjeçare.

Gjykata gjithashtu i dha babait të saj autoritet të heq dorë nga disa pasuritë e Spears që janë përdorur gjatë turnesë të vitit të kaluar “Circus”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here