Së fundmi këngëtarja Britney Spears ka publikuar disa foto në faqen e saj te Twitter-it duke shkruar në status “Nuk dua që vera të mbaroj”.

Duket qartë së Spears është dobësuar shumë dhe ka fituar linjat e mëparshme, por me një ndryshim të madh se lëkura i është plakur dhe nuk e ruan më fresikin e dikurshme.

Ndofta ish- diva amerikane ka dashur të emitoi Jennifer Lopez apo Rihannë, të cilat postojnë foto superseksi në plazhe të ndryshme, ndërsa Britney një foto normale të bërë në shtëpinë e saj në Los Angeles.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here