Pop princesha Britney Spears ka vendosur që të pajtohet me ish-truprojën.

Ish-truproja e Britney, Fernando Flores, e ka paditur këngëtaren për abuzim seksual.

Në padi pretendohet se atij vazhdimisht i është “gjuajtur” Britney, duke ecur lakuriq nëpër shtëpi dhe provoi të gjitha mënyrat për të tërhequr vëmendjen e tij. Britney ka vendosur tani që të pajtohet, sepse nuk dëshiron që edhe gjëra të tjera të ‘pista’ të dalin në publik.

Flores pohon se edhe babai i këngëtares Britney Spears, ia ka ndaluar që të shihet me të fejuarin aktual dhe që Jason e ka pasur të ndaluar të njihet me djemtë e saj. Përveç abuzimit seksual, Flores pohon se ajo sillet keq edhe ndaj fëmijëve të saj, madje i ka rrahur edhe me rrip.

“Britney ishte e veshur me një fustan të bardhë transparent dhe qëllimisht e hodhi një çakmak pranë meje. U përkul që ta merrte atë, fustani iu ngrit dhe pashë gjithçka. Në ato momente mu ndal jeta”, tha Flores.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here