Ajo është këngëtare dhe artiste dhe quhet Nadeea Volianova, por është më shumë e dalluar si Lady Gaga ruse.

Pamja, shprehja, qëndrimi, janë shumë të ngjashme me atë të postar-it amerikan.

Në këto pamje e shohim në plazhin e Maui, ku po xhiron filmin’Vera’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here