Është folur për shumë femra të huaja të cilat u cilësuan si sozi të aktores së njohur Angelina Jolie.

Por kjo vajzë shqiptare mund të themi me bindje se është sozia e Jolie. Ajo nuk është person publik dhe quhet Ina. ‘Mjafton t’i hedhësh një sy profilit të saj në Instagram për ta kuptuar se bëhet fjalë për një ngjashmëri nga ato ” si dy pika uji”.
10 11129

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here