Sot Tuna pret fëmijën e tij, por shihni çka bënte burri i saj me këtë femër pak kohë më parëTuna dhe Patris Berisha janë në pritje të fëmijës së tyre të parë dhe çifti prej kohësh janë në qendër të vëmendjes.

Mirëpo Patrisi që është vëllai i Robert Berishës nuk është i njohur vetëm prej Tunës, ai kohë më parë ka pasur edhe bashkëpunime me Morena Tarakun.

Në videoklipin e saj rreth 2 vite më parë, Patrisi ka realizuar skena shumë të nxehta me Morenën. Gjithashtu ajo që tërheq vëmendjes është edhe trupi i tij në formë shumë të mirë fizike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here