Financieri George Soros ka festuar 82-vjetorin e tij në super vilën, në Long Island (NY) me një të fejuar të re. 

Ajo quhet Tamiko Bolton dhe është sa gjysma e moshës së tij, 40-vjece. Lajmi bëhet i ditur nga burime shumë të afërta të George.
Kjo do të jetë martesa e treta për financierin, i cili ka edhe pesë fëmija nga martesat e para.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here