Sophie Castriota stërmbesa e Skënderbeut Sophie Castriota është gjenerata e 14-të e fisit të Kastriotëve. Vajza 19-vjeçare, gjaku i së cilës rrjedh direkt nga djali i Gjergj Kastriotit, Gjoni.

Sophie Castriota, jeton në Brisbane të Australisë ndërsa studion në Queensland për Akademi të Muzikës, por përkohësisht ka ndërprerë studimet për të iu përkushtuar më shumë aktrimit dhe muzikë.

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale dhe herë pas herë publikon video duke kënduar.

Sophie Castriota stërmbesa e Skënderbeut

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here