Sofia Loren ndricoi skenën në teatin ”Vittorie” në emision \”Centocinquanta\”, emision kushtuar 150 vjetorit të bashkimit të Italisë, në Rai1 drejtuar nga moderatorët e njohur Italian Pipo Baudo dhe Bruno Vespa.

Ajo e vëshur me një fustan të zi të gjatë është ndierë në siklet kur janë publikuar disa foto të saj kur kishte qenë e re, foto në të cila Loren shfaqet toples, gjysmë e zhveshur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here