Soni dhe FloriE ndërsa u përfolën se u ndanë, Soni shfaqej e vetme ose me të ëmën e saj në disa koncerte apo evenimente të rëndësishme, kanë qenë thjesht largimi i vëmendjes, sepse janë parë bashkë në Aeroportin e Rinasit kur janë kthyer Turqia.

Çifti ka kaluar disa ditë në plazhet turke ndërsa janë kthyer në Shqipëri gjatë ditës së hënë.

Soni e veshur me pantallona të shkurtra xhins ka mundur të fshi-het pas syzeve të errëta dhe veshjes prej një adoleshenteje, por të dy janë njohur menjëherë nga udhëtarët e tjerë të cilët ktheheshin edhe ata nga pushimet në bregdetin Turk. Ndërsa nuk kanë munguar as nga ata që kanë kërkuar të dalin në foto me këta të fundit.

Në aeroportin e Antalias ku Flori dhe Soni janë takuar me Elvana Gjatën kanë treguar fotografitë dhe ato që kanë përjetuar gjatë ditëve të pushimeve në Turqi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here