Soni Malaj "sulmohet" nga ndjekësjaSoni Malaj ka ndryshuar shumë dhe është e dukshme që ka bërë edhe ndërhyrje kirurgjike për ta përmirësuar pamjen e jashtme.

Kjo, nuk ka kaluar pa u vërejtur nga njerëzit, të cilët nuk ngurrojnë ta diskutojnë pamjen e saj, e besa edhe ta sulmojnë me fjalë, mu në profilin e saj zyrtar në Instagram.

Një ndjekëse e këngëtares në këtë rrjet social, i thotë Sonit se është “operacion i tërë”.
Këngëtarja nuk e ka parë të udhës ta fshijë këtë koment aspak të këndshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here