Soni MalajGjithnjë atë e shohim elegante dhe me flokë në formë të shkëlqyer.

Këngëtarja simpatike Soni Malaj këtë herë ka provuar të duket krejt ndryshe.

Gërshetat kanë qenë shumë në modë këtë vit dhe shumë nga vajzat e ekranit kanë provuar të duken më ‘in’ me to.

Në një foto në Instagram, duket se flokët e Soni Malajt duken krejtësisht ndryshe dhe për hir të së vërtetës asaj i shkojnë shumë.

Soni Malaj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here