SONI-NE-PUB-ME-DJMET-E-X-FACTORNuk është vetëm Tuna ajo që i reklamon vajzat e saj konkurrente në talent-shoun ‘X Factor Albania 2”.

Edhe mentorja tjetër që vazhdon të punojë me djemtë në këtë spektakël, Soni Malaj, dëshiron t’i ketë me vete, qoftë edhe në një mbrëmje që ajo del. E, në fakt, edhe në këto foto ajo shihet me ta, ndërsa kërcen dhe argëtohet në këtë disko të sapohapur në Tiranë. Në sondazhin e drejtpërdrejtë në “Facebook”, është Soni ajo që merr më shumë pëlqime për ëmbëlsinë e saj në juri, ndërsa mendohet se këtë vit, po një djalë i saj do të triumfojë në këtë garë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here