Në një intervistë për Radio Dukagjinin, Soni Malaj ka bërë të ditur se ajo pret të lindë vajzën e saj pas e katër javësh.

Këngëtarja nga Shqipëria po ashtu ka treguar se vajza do të quhet Ana, në përkujtim të nënës së ndjerë të bashkëshortit të saj.

Soni është e angazhuar në disa programe për gra shtatzëna, pasi që, sipas saj, në Spanjë shtatëzania është e veçantë dhe të gjitha shtatzënat duhet ta përcjellin çdo hap gjatë kësaj periudhe.

Soni Malaj së fundmi ka realizuar videoklipin e këngës “Nën lëkurën tënde”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here