Soni Malaj dhe Visar Shala sjellin “Me Mua”Soni Malaj dhe Visar Shala kanë publikuar videon e bashkëpunimit të tyre të ri.

DJ Aldo është kujdesur për muzikën e këngës që mban titullin “Me mua”.

Teksti është shkruar nga Skivi dhe Rea Lemnusha.

Ana vizuale i është besuar Max Production.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here