Soni Malaj dhe Mirko Luçarelli janë bërë gjatë mëngjesit ( ora 5: 00) të djeshëm ( e premte) prindër të një vajze shumë të bukur.

Këngëtarja e suksesshme shqiptare, e cila prej dy vitesh jeton në Spanjë me bashkëshortin, balerinin italian Mirko. 

Vajza e Sonit do te quhet ANA, emrin e vajzes e ka bere vete publike Soni gjate nje interviste per Bluetooth.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here