Një ndër emisionet që ka sjellë në vëmendje VIP-a të fushave të ndryshme tashmë duke kërcyer.

Dhe sigurisht në forume janë dhënë mendime të ndryshme për performimet, duke i shqyrtuar të gjithë në mënyrë specifike.

Nga votimet në sondazhet e bëra, Soni Malaj duket se pëlqehet më shumë, kjo për vetë faktin se fansat mendojnë se këngëtarja ka formën e duhur trupore, mënyrën e komportimit me partnerin, dhe seriozitetin që ka në përgatitje pasi puna e saj në spektakël duket.

Komplimenta shkojnë edhe për këngëtaren Eli Fara, e cila është shquar jo vetëm për formën e saj fizike, por edhe mënyrën elegante të të kërcyerit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here