Një djalë i pashëm shqiptar, do të konkurrojë në Mister Sllovenia 2012.

Sokol Lutolli, me origjinë nga Kosova, është një nga pretendentët kryesor për të qenë ai fituesi, i këtij kompeticioni mashkullor. Lutolli është me origjinë nga Kosova por ka lindur dhe është rritur në Slloveni.

Bukuroshi shqiptar, ka marr pjesë gjithashtu edhe në spektaklin “Top Model”, që zhvillohet në Kosovë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here