Snoop Dogg ka pranuar se përderisa Charlie Sheen e vërtetoi se është abnormal, atij i pëlqeu të punonte me aktorin problematik në studio.

Reperi i cili së fundmi ka vendosur të regjistrojë një këngë me aktorin, ka pranuar se përderisa Sheen shfaqi abnormalitetin, ai ka pasur kënaqësi gjatë punës me të.

“Unë dhe Charlie jemi duke punuar në një këngë në studio. Duke tentuar të vëmë bashkë muzikën. Diçka vërtet fantastike. Ai është djalosh briliant. Unë po kam aq shumë kënaqësi duke qenë përreth tij. Më pëlqen të kem marrëdhënie me njerëz të ndryshëm, të cilën nuk janë normalë, të cilët nuk janë të zakonshëm”, ka thënë Snoopie.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here