Reperi Snoop Dogg i ka dhënë këshilla Princit William para se të martohej, ndërsa Snoop i ka thënë princit që t’i merr këshillat e tij shumë seriozisht.

“Shiko, unë jam i martuar që 15 vjet dhe e di mjaft mirë se çfarë jam duke bërë”, besohet të ketë thënë Snoop Dogg.

Madje Princi William, i cili u martua me Kate Middleton në atë që u quajt martesa e mileniumit, kishte kërkuar nga reperi që të performonte me rastin e martesës së tij, por Snoop Dogg e refuzoi për shkak të agjendës së ngjeshur. /telegrafi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here