Snoop Dogg raportohet se është dënuar nga zyrtarët e taksave për afro 600 mijë dollarë pagesa të papaguara.

Reperi është përballur me këtë akuzë ndaj tij dhe gruas së tij më herët gjatë vitit, në të cilën ai është akuzuar se i ka borxh shtetit saktësisht 598,309 dollarë, shkruan Detroit News.

Prillin e kaluar u tha se Snoop Dogg kishte rreth 284 mijë dollarë taksa të papaguara.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here