Skivi prezanton motrën dhe vëllaunReperi i Babastars, Skivi, së fundmi ka postuar një fotografi me motrën dhe vëllaun.

Visari është fëmija i parë i familjes Shala.

Ai ka edhe një vëlla dhe një motër më të vegjël se ai. Vigani dhe Ajola janë prezantuar sot për publikun përmes një postimi të Skivit në Instagram.

Në fotografi vërehet qartë ngjashmëria mes njëri-tjetrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here