Skena të reja nga “Mision: Impossible Rogue Nation”Jan publikuar skena të reja të filmit të ri “Mission: Impossible” me Tom Cruise në rolin kryesor.

Filmi, i cili kësaj here emërtohet “Mision: Impossible Rogue Nation”, do të fillojë të s hfaqet nëpër kinema nga data 31 korrik e kësaj vere.Ky është i pesti në serinë e filmave “Misson: Impossible”, ku Tom Cruise e përsërit rolin e agjentit Ethan Hunt.

Skenari dhe regjia e filmit janë bërë nga Christopher McQuarrie.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here