Kanë mbetur të gjithë të befasuar e madje ndokush s’ka arritur dot të qëndrojë i ulur nga habia.

Me siguri që të paktë ishin ata, të cilët prisnin një paraqitje të tillë në operan e qytetit të Lahtit në Finlandë.

Në një moment, soprano Sirkka Lampimaki, teksa këndonte, improvizoi një numër të denjë për akrobatet, duke bërë fletë dhe duke rrëmbyer më pas duartrokitje të dyfishta. Kështu tregoi se veç cilësive lirike, ka edhe cilësi aerobike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here