Joshja e saj, bukuria e saj, janë aq të padiskutueshme saqë shkëlqen edhe kur është natyrale.

Por paraqitja e saj në Met Ball, në prezencë të qindra yjeve, të gjitha të mrekullueshme, ka bërë përshtypje.

Ja tek e shohim me një fustan të cmuar të Sirena Marchessa, që si zakonisht vlerëson dekoltenë, shoqëruar me bixhuteri të firmosura nga Harry Winston, me vathë, byzylykë dhe unazë në gisht me një vlerë prej 2 milionë dollarësh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here