Sinéad O´Connor, njoftoi vetëm në fillim të javës se do të martohet me të dashurin e saj të panjohur dhe vërtetë e mbajti fjalën.

Ajo lidhi kurorë me këngëtarin irlandez të enjten për herë të katërt, në Las Vegas, në ditëlindjen e saj të 45-të.

Martesa e saj me Barry Herridge u bë në një kishë të vogël të quajtur White Wedding.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here