Sinan Vllasaliu bëhet gjysh për herëJo vetëm atësia është ndjenjë aq e bekuar, shumë nga gjysherit pandehin që me kalimin e kohës kur sheh tek familja rritet dhe breza të rinj vijnë në jetë, dashuria për ta sa shtohet edhe më shumë.

Të qenurit gjysh veq se mund të jetë ndjenjë kaq e mirë ajo reflekton edhe shumë dashuri për nipërit dhe mbesat.

Këtë ndjenjë për herë të parë e ka përjetuar këngëtari Sinan Vllasaliu tre ditë më parë kur vajza e tij e vetme Edona ka sjellur në jetë fëmijën e saj të parë gjinia e të cilit është djalë.

Përmes një postimi në Facebook pasi ka marrë vetën është vetë nëna e re ajo që ka njoftuar për emrin e djalit të cilin e ka dhuratë nga gjyshi Sinan. Jani ishte përzgjedhja e Sinan Vllasaliut për nipin e tij të parë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here