Sa fituan këngëtarët që kënduan natën e ndërrimit te viteve.

Ketë temë e kishte “Prive” në Klan Kosova dhe sipas tyre ishte Sinan Vllasaliu qe ishte me i paguari me 15000 euro për 4 orë këndim në “Golden” Prishtinë, pas ti vjen Labi me 12 000 euro po në të njëjtin restorant, Adelina Ismaili me 10 000 ne diasporë, Xeni me 8 000 etj.

Këto janë shifra marramendëse që përfiton estrada shqiptare nëpër ngjarjet dhe organizime të tilla për shënimin e festave dhe ahengjet e mbrëmjet e organizuar nëpër restorantet dhe diskotekat jashtë vendit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here