Që e kanë mik të mirë, kjo është një gjë që dihet tashmë.

Por veç kësaj, Sinan Hoxha është edhe një djalë me mjaft humor.

Kjo është edhe arsyeja që këngëtarja e muzikës popullore, Valbona Mema dhe ajo e muzikës së lehtë, Soni Malaj, e kanë rrethuar atë e jo vetëm që e dëgjojnë gjithë qejf, por buzëqeshjet e tyre tregojnë se ato që thotë Sinani janë humor me kripë!!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here