Sinan Hoxha këngëtari popullor thyen heshtjen dhe pranon të flasë ne nje interviste te gjate ekskluzive per “Gazeten Shqiptare” ne lidhje me historinë e dy të rinjve Seldi dhe Domi, (dashuria e të cilëve lindi në realit shoë Big Brother), dhe marrëdhënien mes tij dhe Seldit.

Pas deklaratave të Domit se Seldi është gey dhe kishte marrëdhënie me Sinanin, në intervistën ekskluzive të botuar sot, këngëtari popullor tregon të vërtetën e fotove ku ai vetë dhe Seldi duken në momente intime.

Sinani jep përgjigje dhe pyetjeve se cilat janë preferencat seksuale.

Marrëdhënia e vërtetë që ekziston mes tij dhe Seldit dhe komentet për deklaratën e ish banores së Big Brother. /Gazetes Shqiptare/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here