Këngëtari i dhjetëra hiteve në muzikën shqiptare Sinan Hoxha  i ka tmerr avionët. Megjithatë atij i duhet që çdo javë të fluturojë  si pasojë e koncerteve të shumta që ka në diasporë.

Fundjaven e shkuar, kur këngëtari Hoxha udhëtoi drejt Gjermanisë, pati nje pervoje te pakendshme emocionalisht dhe materialisht.

I stresuar nga turbulencat që po pësonte avioni me të cilin po udhëtonte, Sinani nuk ka duruar dhe ka ndezur një cigare, konsumimi i cilës i ka kushtuar 1000 euro gjobë për shkeljen e rregullave, shkruan ”Bluetooth”. Ndonëse gjoba ka qenë mjaft e larte, Sinani e ka paguar pa kundershtim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here