Simone Callahan nuk din të plaket Ajo është nëna e tre fëmijëve dhe nuk ka shumë që ka mbushur 45 vjeç.

Megjithatë Simone Callahan sikur po rinohet.

Biondja u fotografua teksa po pushon në vendlindjen e saj, në Melburn.

Simone2

 

Simone2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here