Duke shkuar më tutje Cowell e ka krahasuar Cole me princeshën e Wellsit Lady Diana. “Ajo ishte si princesha Diana teksa dilte jashtë nëpër Angli”, tha 51 vjeçari Cowell.

Cheryl Cole reagon dhe vepron më shumë si një princeshë. Ky është konstatimi që bën Simon Cowell për atë që ishte cilësuar pretendente si anëtare e jurisë së “X Factor” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Duke shkuar më tutje Cowell e ka krahasuar Cole me princeshën e Wellsit Lady Diana. “Ajo ishte si princesha Diana teksa dilte jashtë nëpër Angli”, tha 51 vjeçari Cowell.

Ai vendosi që të refuzojë ofertën e bërë për Cheryl në maj që ajo ti bashkëngjitej jurisë së shfaqjes së famshme amerikane.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here